Nu stiu voi, dar eu iubesc Rochia Pantalon 😉 noutati

Nu stiu voi, dar eu iubesc Rochia Pantalon 😉

0 Comments
Tags blog

Ne place rochia , dar ne simtim bine in pantaloni... hmm complicat 🤔 Si totusi solutia exista: este rochia pantalon, da , da. O sa spuneti: da,  dar asta este o salopeta 😀 Ei bine nu , nu este salopeta.

Rochia pantalon, o inovatie vestimentara a secolului trecut  care a declansat dezbateri aprinse in societatea romaneasca de atunci. In centrul acestor dezbateri nu erau doar vestitele "rochii-pantalon" ci și pareri imparțite cu privire la rolul si locul femeii in societate. Noroc ca societatea a avansat si ca pantalonul la femei a devenit o piesa vestimentara acceptata de societate.

 La acest model, aspectul este de rochie si cu greu iti dai seama ca este de fapt un pantalon in partea de jos. Flutura ca o rochie dar , la purtare, iti da confortul unui pantalon. Flutura in vant dar vantul nu o poate ridica indiferent cat de tare bate, si bate in ultima perioada.

Noi am ales acest model, sa il confectionam si sa il purtam. Da, am folosit un material greu , cu o cadere frumoasa si cu un pic de elasticitate. Sigur, vizual, am ales sa combinam un material imprimat cu unul uni, pentru a lungi un pic silueta.

Eu zic ca ne-a iesit foarte bine! ce sa zic si eu acum 😀

Sincer, eu o port, cu mult drag si ma simt nemaipomenit de bine si de libera s ma misc, in ea. Este ideala pentru acest sezon: rece dimineata, cald la pranz. Este comoda, ma arata mai subtire, o port fie cu tenisi in zilele in care am mult de alergat, fie cu un pantof cu toc, cand vreau sa fiu eleganta si nu am multe drumuri. si as cita-o si pe o prietena de-a mea care zice asa: "Sunt fantastic de comode dar si frumoase si misterioase. Este un tipar care mie imi place si ma avantajaza, indiferent cum imi fluctueaza greutatea!"  

Merita sa incercati 😉😍

https://www.feelfreefashion.ro/search?type=product&q=dubai

https://www.feelfreefashion.ro/collections/salopete-dama/products/rochie-pantalon-salopeta-katerini-s024-alb-portocaliu-verde

 

 

 

 Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published